Vägen mot dina mål

Personligt online program

Skräddarsytt träningsprogram för att uppnå dina mål och behov.

( 5 veckor, 10 veckor, 15 veckor)

Träna med mig utomhus

Träningar för att uppnå dina mål och behov.

( 5 gånger, 10 gånger, 15 gånger) 

Träna i grupp ( < 5 personer)

Träningar för att uppnå gruppens mål och behov.

( 5 gånger, 10 gånger, 15 gånger)


Kostrådgivning

Kostrådgivning för att uppnå dina mål och behov. Då du har som mål att t.ex. uppnå bättre resultat inom idrott, viktminskning eller livsstilsförändring. 

( 1 mån, 3 mån, 6 mån)

Jag erbjuder även andra tränar- och fysioterapitjänster.  T.ex. gruppträning för företag, rehabiliteringsprogram och hjälp med ergonomin. 

Snabbhet
Styrka
Rörlighet

Börja redan idag!

Jag hjälper dig med att erbjuda ett 100% personligt träningsprogram. Programmet kan innehålla t.ex. uthållighet, snabbhet, explosivitet, spänst, maximal styrka, skadeförebyggande träning samt rehabiliterande träning.  Söker du ett träningsprogram som du kan följa och veta att du gör rätt för att uppnå dina mål? Du får ett program med tydliga bilder, så att du lätt kan träna då det passar dig. Eller så kan du välja att träna med mig, ensam eller i grupper på max fem personer.

Ifall du väljer online programmet, får du ett träningsprogram som är lätt att följa skickad till din e-post. Programmet innehåller 3-6 träningar i veckan, beroende på dina mål. Programmet innehåller både lättare pass med t.ex. rörlighet och återhämtning samt tyngre pass där du får använda kroppens hela kapacitet. 

Träningarna passar bra till både idrottare och motionärer. Alla åldersgrupper är välkomna!

Jag erbjuder tjänster på svenska, finska och engelska.

Kontakta mig så hjälper jag dig mot dina mål!